Tuesday, August 11, 2009

JOM KL 3

ni lah antara geng plnner yang lain yang sangat berdedikasi sampai masuk lubang dinosor..nasib baik tak kena makan ..hahahaha
dan ade yg poyo2 ...tapi tu smua adelah kenagan kami yang manis...muah sayang korang
wuek nak muntah lak aku...hahahaha



Monday, August 10, 2009

projek studio





mase ni time buat projek model
dan budak2 ni kena jadi modelnya
hasilnya nanti aku tunjuk 
pad post akan datang k...
Posted by Picasa

jom kl 2




                                                             hensem tak aku hehehe



ni lak pencegahan H1N1
Posted by Picasa

Sunday, August 9, 2009

Jom ke KL

                         khusyuk mendengar arahan cik Razak

Salam.......
Dah lamer aku tak mengupdate blog aku ni hehe
Bukan per aku hari tu pergi site visit ke kuala Lumpur. Ibu negara Malaysia. Aku dengan  kawan-kawan aku duduk kat hotel yang dinamakan Heritage Hotel . hotel tu clasical ..gler..lif dier memang antik tapi masih boleh dipakai .....seram gak aku naik ngan kawan aku hehehehe. Walaupun penat tapi memang best,berjalan di sekitar kl untuk mengkaji pembangunan yang ader. Sambil belajar ader jugak melencong huhuhu...maner taknya kajian nya kawasan seperti petaling street dan pasar seni ...jadi membeli belah kitaorang ..murah dan berpatutan..yang pandai bargain dapat murah
                                                                         penat beb...susah nak cari kat johor ....beb ......kawan ku membeli kasut jenama Adidas dengan  harga RM 40 beb.......jeolus lak aku ...nak beli tapi kasut aku masih elok hehehe..lagipun aku baru beli kasut hari tu ......hehe
 
Yang paling best sekali nak balik hotel dari bukit bintang ker pasar seni kener naik 3 jenis kete api....monorail,LRT dan star...perg jenuh beb...nagn kawan aku sorang ni buat lawak ...antarabangsa yang mneybabkan kita orang tersalah platform then undur ke belakang ...ke chowkit....hahaha tapi memang best walupun kai penat dan lenguh ......
Kaki aku lak macam nak tercabut waktu tu ...tapi dengan keazaman yang kuat ku berjaya jugak mengharungi cabaran KL hahahaha....
Hari last aku ngan beraninya pergi ke Plenetrium dan muzium negara seorang diri... budak2 ni semua dah chow pergi Petaling street tapi aku malas nak g so ,aku g sorang 2..ajak piee..tapi dia tak nak so aku pun berjalan kaki ke saner....walaupun penat tu tapi best gler..puas hati aku ......yang best nyer nak beli air meneral kat muzium negara tapi tak cukup seposen hahaha...nasib baik makcik kat cashier baik...so konklusinya aku dapat air...hehehe...
Tapi yang penting aku beli something kat pasar seni untuk orang yang aku sayang gak.......
Hehehe per dier..hanya aku  nagn aku jer yang tahu......... hehehehe
Ok lah sekarang  aku kasi tengok gambar jer.....biarlah gambar lak yang menerangkan segalanya..penat tapi gembira.....







ni kat petaling street hehehehe.....mari belanja!!!













ok nanti ADER sambungannya....mase itu gambar candid hehehe......

Wednesday, August 5, 2009

PROJEK DATANG LAGI!!!!!!!!!!!

malam ini sungguh memenatkan aku n the geng terpaksa menyiapkan projek studio yang harus ditunjuk kan kepada pensyarah yang kami sayangi..huhuhuhuhu

penat tu beb!!!!!!!!!!!!!!
hehehe
tapi kami di hiburkan dengan lawak- lawak bodoh yang datang dari kumpulan kami yang meriah hahaha
kami terdiri daripada
fuad-yang sentisa membuat lawak bodoh...tapi mengembirakan hahaha
wawa-pereka design kami yang mntap .....hebat tu beb
grace or toilet bowl..hehehe
......pandai mewarna tu beb....
lia-pakwe nya selalu membantu kami....hehehe
dan  akhirnya aku tuah-seorang yang peransang membvuat lawak bodo hahahaha

ok nanti kau tunjukkn gambar diorang ...k..

Sunday, August 2, 2009

anak kecil yang comel

sedang aku bersarapan pagi ,sambil bersantapkan nasi goreng and air milo
aku terlihat sebuah keluarga yang menpunyai seorang anak kecil yang umurnya yang aku janka 5 tahun sebab
budak tu pakai baju tadika huhuhuhu
yang menarik perhatin ku itu  adelah ibunya menyuruh mengambil plastik makanan untuk membungkus makanan yang tidak habis ,bagus taklah membazirkan....huhu
lalu dengan taatnya anaknya pun mengambil...

bagiku pekara ini bagus kerna dengan adernya asuhan sebegitu ruper dari kecil
anak anak akan rase berani untuk komunikasi dan tidak kekok untuk bertanya kepada orang luar...
bak kater pepatah "melentur buluh biarlah dari rebungnya"
ibu bapalah yang mencorak mereka ....
anak seperti kain putih so kain tu nak jadi kotor atau bersih bergantung kepada ibu bapa

tu jalah untuk pagi ni
nak bebel ilmu jer hehehehe
betul2 kan per yang slah
hehehehe....