Wednesday, July 29, 2009

KENAGAN BERSAMA........

Bila kulihat sahaja gambar hatiku sayu
mugkin kenagan antara mereka tak banyak
tapi mereka lah yang banyak membantu dan mengajar aku erti hidup
munkin sudah takdir ilahi tak ramai yang dapat menyambungkan perkhidmatan dalam
JKM tapi aku harap persahabatan dapat diteruskan sehingga ke akhir hayat.........

aku betul 2 rindu kenagan dulu ......
tapi pasti ader hikmah .....

Andai diri sudah tiada ......
Andai diri sudah di lupakan.....
Bagiku cukuplah kenagan bersama kalian...
membuat aku sedar dan belajar
apa itu kehidupan.......
TERIMA KASIH SAHABAT DAN RAKAN ...
Posted by Picasa

Sunday, July 26, 2009

hidup ni indahkan????

salam sahabat sekalian mengenai perancangan untuk merompak bank telah di batalkan kerna plan rompakn telah hilang dalam bilik ku yang telah bersepah macam per hahahahahaha

ari ni seperti biasa aku di studio melakukan kerja yang tak pernahnak abissss hahaha
 maner taknya asyik main tenet jer hahaha

nasib baik aku tak addict..huaauhu
malam tadi aku duk dalm bilik jer sambil tenung latop aku dan last sekali latop tenung aku hahahahaha
ingat nak bangun awal siapkan projek tapi akhirnya aku tersalah step dan bangun dalam keadaan blur hahahahaha


yang penting aku bagun awal hahaha
semalm ader planner day....nak letak gambar aku takder gambar lagi
nanti lah aku mintak kawan2 aku
hahaha
nak beli kemera ,duit takder lagi ......
ptptn tak masuk lagi
eeeeeeeeeeeeeeeeee nyampah aku
hahaha

senior aku lak sibuk ngan psm dier
makn tidur psm
makn tiodr psm

aku lak bila ek....hehehehe
aku lagi dua tahun hehehehehe

so tunggu !!!!!!!!!!!!!hahahaha