Sunday, June 27, 2010

hari ini hari isnin..so aku dah hbis praktikal kat JPBD Johor tu...tapi aku tak balik rumah lagi sebab esok aku kena g jamuan makan kat hotel...hahaha...aku suka makan kat hotel(lagipun free) haha.....
dalam time cuti ni aku banyak dwnld cerita lagi2 drama japan, alah dulu dia asal komik than tukar jadi mcam real...haha

best jugak tu...lagi pun tak lama lagi nak naik sem baru da....Terbaik !!!
haha tu jelar yang nak di sampaikan.....
nanti kalo mood nulis datang ..aku tulis balik lah hhaha....peace no war...