Tuesday, August 9, 2011

Que le cheval vive en moi (May the horse live in me)


Art Orienté objet, Que le cheval vive en moi, 2011. Photo: Miha Fras
Asalamualaikum dan salam sejahtera

Art Orienté objet, Que le cheval vive en moi, 2011. Photo: Miha Fras
kalo baca tajuk kat atas, mesti ada yang berfikir sejak bila mamat ni belajar bahasa asing ni...sebenarnya ni aku ambil dari satu laman Que le cheval vive en moi (May the horse live in me) - we make money not art we make money not art: Que le cheval vive en moi (May the horse live in me) /MTIf...

Apa yang aku nampak ini merupakan satu ekperimen yang agak di luar akal fikiran....darah manusia campur darah kuda....kenkadang terpikir gak dalam benak fikiran aku .....dalam zaman teknologi semua benda nak di cuba....tak terfikir ker...diorang yang manusia adalah yang terbaik ciptaan..tak usahlah nak ubah-ubah atas dasar sains...pelik tullah....


komen Tuah; Bila takder kerja, manusia akan mencari kerja...tak kisahlah kerja tu..melanggar perintah Tuhan...semoga Allah menggampunkan dosa mereka ..dan hindari kita dari melakukan pekara sebegini......

No comments: