Monday, October 25, 2010

Presentation yang last...


Presentation yang LAsT
Nak bukak cerita dengan sebuah cerita yang datangnya dari studio tahun 3 sbw…hurm ceritanya ni tiada genre sebab ceritanya sangat sedap…..mcam chipsmore…sekali rasa nak lagi …..bermula bila jam menunjukkan jam 9 pagi….hari ni….haaa…maker berbunyilah kawan ku saiful zaidi ni…dengan berkata-kata….Assalamualaikum hari ni akan bermulalah presentation bagi workbase2 di studio…so berderau lah semua orang ….tapi yang jadi presenter jerlah yang mcam tu..yang lain lek jer….bermula dengan  group PD di ikuti dengan group Mersing dan di tutup oleh group muar….so sorang lah presenter bercakap…macam2 gaya ada….hrum tapi yang penting di akhir waktu menurut ketua 3SBW ketika ini iaitu ZUL merangkap Presiden PEWIBAWA yang baru…Dr Nizam puji kitaorang ..maka aku pun raser ok lah kalo  begitu ….hurm ….so itulah ceritanya…haaa…sedap tak ?
Kalo tak sedap sory,,,due to my less skill on how to write a storie..but for sure this is not a fiction stories..it is a true story u know…hehe….one more to go that is the report for this presentation…almost done..a little bit touching and then finish I think…hehe….(betul apa haha)
Two days ago the internet went down, so I had the trouble to online and post this blog,…and mostly I had the trouble to enjoy downloading movie and berfacebook…the social networking for me..and 4 ur guys…mostly…ni jerlah nak cerita ..yang lain ..ur guys enjoy the picture..k..see u next time…..and for the next post only picture…..
haa..tu mister APai ...haha...nak jugak masuk gambar

ngah presentation....

Group Muar....

Khusyuk tu..takder yang tdoo pun..terbaik!


aku Yang hensem hehe

ni bukan penerangan..ajak bergambar...sebenarnya..

group pd ngah bergambar...hurm

No comments: