Tuesday, August 3, 2010

Juah perjalanan luas pemandangan

Jauh dari sudut hati ini...kekosongan yang melanda diri ....
mungkin ada hikmah di sebalik kekosongan ini....
kekosongan ini mungkin terisi bila sudah tiba masanya untu terisi....
kelak pasti ada yang mengisinya...

haha petang-petang gini best jugak ayat jiwang(taklah jiwang sangat)
pa yang da dalam hati ni..nak jadi macam A Samad Said tu takdalah ...just suka-suka.....
malam ni pun agak sibuk gak sebab ada meeting mana taknya dah 4 hari kat mersing ....
mungkin blog akn datang aku msukan gambar yang aku ambik time kat sana..
gambar aku ??
mcam biasalah ..aku tak suka bergambar tapi ambik gambar aku suka....hehe...
k lah  chow sin chow

No comments: