Thursday, July 22, 2010

Perjumpaan DI MERS...

Sempena group aku MERS ..kitaorng buat meeting tuk perbincangan nak buat RTD mersing, dan step pertama adalah dengan membuat interim report atau senang cakap report awal. Bincang punya bincang sedar tak sedar jam di tangan menunjukkan kul 1 pagi ....lama tu dari kul 10 malam smapai satu....tu pun tak habis bincang...sebab ramai dah mata kuyu..sian kat ahli group...

tapi aku kasi Two thumbs Up lah kat group kerna banyak mencurah idea...thanks bebanyak...tanpa korang takmenjadi group DI MERS ni ...huhu...esok nak bentang ngan pensyarah dan tanya pendapat diorang lak....hurm esok merupakan cerita yang lain pula....

No comments: