Thursday, July 29, 2010

Benganng Suugguh adoi ...

sebenarnya malas nak menulis dalam blog ni ...tapi kendkadang best jugak menulis....tadi aku bengang...semua mesti nak tahu kan...jeng jeng ...kisah ni bermula bila seorang itu tak de...mood so aku bagilah nasihat....panjang berjela aku kasi nasihat tapi tak jugak xder mood....hurm aku pun....buat derklah...setelah pelbagai usaha aku lakukan.....

Last-last aku tgok dia ada mood aku tnyalah..pastu dia ckp ada orng bebel dia dalam fb...hek eleh sekali aku baca..berapa kerat jer pun....aku yang berbuih cakap tak  mo dengar....yang bengangnyer.....org yang aku sendiri tak kenal asal usul bagi nasihat masuk ...aku ni x masuk....cit...

mungkin cara tak kena..tapi aku sebagai kawan aku dah cuba yang terbaik nak kasi dia happy dan ada mood....sekali aku dapat pengjaran....Jagan harapkan balasan yang tinggi menggung..last2 kita jugak yang benganag.....

aku tak kisah orang cakp aku ni feeling lebih or what ever yang penting....aku ada perasaan dan aku berhak luasakan...

2 comments:

Mohd Fahmi Muhammad Mubarak said...

Bro, jangan letak harapan tinggi menggunung setelah apa yang kita usahakan...

Sentiasa lapangkan hati dalam melakukan amal kebajikan...

Insya Allah, Allah yang lebih berhak menilai segala amal kebajikan kita dan bukannya manusia...

Jadi, teruskan dalam memberikan amal terhadap insan yang memerlukan...

All the best bro...
:)

reb@rn said...

kaLAu nasihat kat orAng tu x jadi, lupakan je. Aku dah nasihat member sorAng ni lebih setahUn kot, x gUna gak weyh. Buang masa aku je. We shouLd go on with our own thing.