Thursday, April 16, 2009

QOUTE

Asalamaualaikum
salam perpaduan,
malam ni aku menghabiskan mase aku mengkaji blog dan cuma certain gadjet je aku tambah...hehehe aku main letak je sebenarnya......

Petang tadi aku ade meeting JKM,dalam cibuk meeting tu aku terbaca buku reder digest...jadi aku pun selak
lah buku tu ..ngan penuh teliti da aku berjumpa dengan satu halaman yang ade banyak qoute...so ari ni aku nak kongsi qoute dengan korang .....benda alah ni diambil dari kata kata orang yang famous.....

Qoute yang pertama berbunyi:
"Dogs look up to you,cats look down on you,pigs treat you as an equal"

Qoute yang kedua berbunyi:
"A horse gallopse with his lungs,preserve with his heart and wins with his character"

sebenarnya aku pun tak paham maksudnya hehehehe......tu je aku nak cerita..hehehehe

aku nak nambah entry je.....

gud luck untuk exam.....

1 comment:

drosophilla albino said...

amboi2... asyik template baru je...
tambah la shoutbox....
senang sikit nak coment yang pendek2....