Monday, April 27, 2009

hidup selepas peksa ????

    Asalamualaikum, peksa ku kini dah berakhir,ingat nak balik awal tapi apakan daya tugasku sebagi jawatankuasa kolej mahasiswa KRP menyebabkan aku tinggal di kolej sehinnga akhir sem,awek aku lak dah balik,tinggal lah aku bersama latop ku sahaja aku cemburu ngan awek aku dapat bersama keluarga tercinta.Aku rindu kat parent aku.Takpe nanti aku tel perent aku Jadi sepanjang minggu ni aku kan menghabiskan waktu di depan computer sambil layari internet dan menyumbang bakti pada KRP.Tak pun bergayut nagn awek aku(kalo ade kredit lah hehehe).aku punye duit pun nak habis dah nak minat anagn perent aku,diorang pun takde.....camnelah nak hidup ni..terpaksalah aku berjimat cermat huhuhu
susah sangat aku puasa je...tapi last time nak bukak pakai banyak duit jugak...hahahaha..k lah aku chow dulu..gua ank smabung tido(mate dah spet dah ni)..malam nanti nak main internet lagi hehehehe
asalamualikum

1 comment:

babymiLosh said...

uhuk3.. time org2 len balik ahh tenet akan mantap gile punya laju kan.. huuu~