Tuesday, April 14, 2009

Boringnya

Huhuhu...rase borang lah pulak tetiba petang ni...pe nak buat pun tak tahu nasib baik ade mood nak buat entry kalo tak ..tak menyentuhlah benda alah ni.....minggu study week ni macam tak study rasenay terasa kebosanannya......lagi menyampah aku buat janji ngan kawan dia lak tak datang
Sakit hati betul ..kalo nak buat janji ..buat lah betul-betul..penat aku tunggu...
sabo jelah..........rasenak joging tapi malas nak pegi..hentahlah mood aku rosak macam tu je....aish....
bagi fakulti aku minggu exam dia orang buat dek je..sebab markagh bnayk kat studio ....macam aku baudak plner ambik 4 paper je ...tu pun subjek wajib universiti...titas ,bi comunication....so nantilah study hehehe....
Hahaha tak baik amalkan cara aku ni..nanti mengundang masalah mase depan....aku palaing risau subjek urban development.banyak kena baca macam bukak buka bio lah pulak(terinagt mase kat matrik johor dulu).....pasal ni mengingatkan aku masa SPM..time malm peksa bio boleh lagi main2 keja keja satu sekolah...dulu aku sekolah kat sbp so jadi in the night is my port hahaha.......dalam banyak kenagan aku paling suka kenagana pada waktu kat sarama...nagn perangai kawan -kawan aku yang gila-gila huhuhu
Meriah hidup huhuhu,sekarang semuakawan aku dah pegi u ade yang kat luar negara ade yang kat malaysia.rindunya aku.bila lah agaknya nak buat reuonion...hehehe.nantilah kalo semua dah berjaya baru buat lagi sepuluh tahun pesalahnay ,mane lah atuahyu ade yang dah kawin boleh aku kacau anak diorang hehehe..kau suka budak...nanti aku nak anak kembar ...hehehe
ok lah pada kawan kawan -kawan gau nanti kita bertemu kembali satu hari nanti...
wasalam.

No comments: